Privat yoga for en

Det glæder mig at tilbyde private yogasessioner til dig der ønsker at gå dybere i din egen yogakraksis. Uanset om du er ny til yoga, skal genoptræne efter en skade eller sygdom eller om du blot ønsker at gå dybere i din daglige praksis, kan private yoga og meditations sessioner være en fantastisk mulighed for dette.

Du vil blive undervist i mit yogastudie eller hjemme hos dig selv, og du vil have min fulde opmærksomhed og ekspertise til at guide dig gennem en skræddersyet yoga/meditations sekvens, som tager udgangspunkt i din unikke krop og dit åndedræt, for at opfylde dine ønsker og behov.

Vores private sessioner vil altid tage udgangspunkt i, hvor du er på din yogarejse, dine eventuelle skader og sygdom, og hvor du gerne vil hen.

Hvorfor vælge privat yoga undervisning for en

  • Du har en skade, sygdom eller almindelige skavanker, og har brug for kyndig rådgivning til hvilke yogastillinger, der kan gavne og forbedre din tilstand, og ikke mindst hvilke stillinger, der ikke er hensigtsmæssige for dig.

  • Du er stressramt, lider af angst og/eller depression, og har brug for redskaber til at give krop og sind et tiltrængt pusterum.

  • Du ønsker at fordybe din egen-praksis og måske progrediere yogastillingerne.

  • Du ønsker en hjemmepraksis, og har brug for dit helt eget skræddersyede program målrettet dine ønsker og behov, så du er frit stillet i forhold til tid og sted.

.

  • Du er helt ny til yoga og meditation, og gerne vil have de grundlæggende principper, før du starter på en klasse med andre.

  • Du vil bare gerne forkæles og gøre noget godt for dig.

Hvordan foregår det?

Vi indleder forløbet med en samtale, hvor vi får en snak om dine ønsker og behov, om evt. sygdom og/eller skader vi skal tage hensyn til, og hvad der ellers er relevant og hvad du har brug for i din aktuelle situation. Jeg vil hjælpe dig med at finde din egen krops intelligens, finde den balance hvor du trives bedst i egen krop, sind og sjæl. Det vil sige at din krop finder det mest optimale sted hvor den både er stærk og smidig, og hvor du trækker vejret optimalt og får større sindsro.