YIN YOGA

Yin Yoga er en beroligende, helende praksis, der lader kroppen komme ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro. Den bearbejder dit bindevæv og beroliger dit nervesystem.
Yin Yogaen er langsom, blød og passiv, og vi bliver i stillingen længere tid, end vi normalt ville gøre i klassisk Hatha yoga. Den fokuserer på bindevævet og nervesystemet, som giver sig over tid. Yin Yogaen kan derfor være med til, på en sikker måde at øge bevægeligheden og mobiliteten i dine led.

Tilmeld dig her
Børneyoga hos Skagen Yoga

ASHTANGA YOGA

I ashtanga yoga arbejder vi med Hatha yoga stillinger, som hver holdes i 5 åndedrag, og udføres i den sammen rækkefølge hver gang. Åndedragene foregår i roligt tempo og det er netop åndedrættet der bestemmer, hvor hurtigt eller langsomt du laver bevægelserne. Vi arbejder med smidiggørelse og styrkelse af kroppen samt en udjævning af ubalancer og asymmetrier i kroppen, forbedret kondition, forøget kropsbevidsthed og et roligt og afbalanceret sind. Effekten af stillingerne afgøres ikke af, hvor dybt du kommer ind i stillingerne, men af hvor meget du arbejder med sig selv i forhold til de grænser, som din krop naturligt sætter.
På denne klasse vil du blive guidet gennem serien verbalt, visuelt og med “hands on” facilitering, hvis du ønsker.

Ingen hold pt