SkagenYoga’s historie

Skagen Yoga blev grundlagt i 2016 af Lise Bach Rossing.

Lise Bach Rossing er autoriseret fysioterapeut og certificeret yogalærer indenfor; Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Chandra Yoga, Yin massage og børneyoga. Derudover har hun gennemført Spirit Junkie Masterclass v. Gabrielle Bernstein og er certificeret Primordial Sound Meditations lærer uddannet ved The Chopra Center.

Gæsteundervisere hos Skagen Yoga

Lene Juul Iversen

“Jeg har i 2019 taget en uddannelse til yogalærer og underviser i min fritid – ved siden af mit job som ergoterapeut. Der har jeg i 25 år arbejdet med genoptræning efter forskellige sygdomme og skader.

Nu har jeg fået mulighed for at fordybe mig i den yoga, som jeg har dyrket på hobbyplan i mange år.

Min holistiske uddannelse i Hatha og Ashtanga yoga er certificeret af Yoga Alliance International og er fra en skole i Nepal.

Jeg elsker især yogaen, når bevægelser følger åndedrættet og man kommer i flow. Yogaen giver mig glæde, overskud, ro og fysisk velvære i hverdagen, og det vil jeg gerne dele med jer”.

Namasté

Lene Juul Iversen

Hej alle yogier! Jeg hedder Didi. For 5 år siden tog jeg mit yoga instruktørkursus i Andesbjergene i Peru. En uforglemmelig, smuk og meget lærerig oplevelse. Siden har jeg undervist i mange lande på mine verdensrejser med backpack på.

Gennem yoga er jeg blevet bedre til at lytte til de tegn min krop sender og derved bedre til at vælge fra og til. Yoga er for mig et frirum, et sted, hvor jeg kan smide alle mine tanker fra mig og kun have fokus på nuet – og det som min krop fortæller mig.

Min undervisning er levende og motiverende. Jeg stræber efter at give en undervisning som er udfordrende, giver sved på panden og er sjov! Når man forlader mine hold skulle det gerne være med en følelse af velvære og glæde!

Jeg glæder mig til at møde jer på yogamåtten! 🙂

Gæsteunderviser Didi

Didi Holdensgaard